Вижте, каква красавица е дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова -снимка на същинска сърцеразбивачка!

Вижте, каква красавица е дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова -снимка на същинска сърцеразбивачка! Вижте, каква красавица е дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова -снимка на същинска сърцеразбивачка!

Наследницата на режисьора Андрей Слабаков и актрисат а Ернестина Шинова – Йоана, не може да се отърве от обожатели.

Девойката с право може да се похвали с десетки младежи, които я ухажват и тичат подир нея, разказват нейни състуденти пред „Всеки ден“.

Красавицата е първокурсничка в Медицинския университет във Варна и може да се похвали с цял рояк мъже, които я свалят. Йоана обаче не им обръщала внимание, защото си има сериозно гадже и му е вярна, разказват запознати.

Тя тактично отклонявала поканите за срещи на другите младежи и им обяснявала, че няма интерес към тях.

19-годишната Йоана е обвързана със своя колега от университета Симеон Желев. Двамата са се запознали още в началото на учебната година и оттогава са неразделни, разказват състудентите им. Приближени до семейство Слабакови споделят, че майка й и баща й одобрявали кандидат-зетя и той бил добре приет в дома им в столичния квартал „Бояна“.

Андрей Слабаков

Въпреки че одобрява младежа, Ернестина Шинова признава, че е в непрекъсната война с дъщеря си за гримове, прически, дрехи и нощни заведения. „Според мен съвременните деца имат нужда да бъдат ограничавани. Имат прекалена свобода“, смята актрисата. Тя признава, че наследницата й се разбира повече с татко си Андрей и се е метнала на него.

„Има същия проклет характер. Зла, шумна, изключително нервна и запалена пушачка“, разказва Шинова.

Вижте я само каква е резкошотия. Не случайно я сравняват с Анджелина Джоли
За разлика от повечето силиконки обаче, Йоанна е наследила язвителния език и остър ум на баща си

This site is protected by wp-copyrightpro.com