Жена заподозря 26-годишния си мъж в изневяра и нае детектив! Това, което откри, я остави шокирана и безмълвна

26-годишен мъж, който скоро се е оженил, бе хванат от жена си в изневяра. Скандалното в случая е, че неверникът кръшкал с 72-годишна жена. Това предаде в. „Мирър“. 24-годишната му съпруга от района на Бирмингам бе наела частни детективи, след като подозираше съпруга си заради странното му поведение. Агентите проследиха странната двойка и представиха доказателствата на своята клиентка, която поиска да остане анонимна. „Просто не исках да повярвам.

Бях си вкарала чувство за вина. Не можех да разбера какво чувах и виждах. Когато гледах видеозаписите и видях коя е другата жена … Това беше просто една пълна мъгла на недоверие. Тази стара дама може би е знаела по-добре някои неща“, споделя рогоноската. Жената забеляза, че мъжът й внезапно се променил, въпреки че били женени само от една година. „Внезапно се отдалечи. Той не беше наоколо. Говореше малко и започна да изчезва. Каза ми, че трябва да закъснее заради работата му“, казва тя. Неверникът често посещавал уебсайтове, предлагащи срещи с по-стари жени. „Детективите откриха, че се е регистрирал в няколко сайтове за запознанства. Това, което слушах, просто не съвпадаше с човека, когото познавах и обичах“, добавя тъжната млада жена.

Изневярата беше потвърдена на следващата сутрин, но дори опитните следователи бяха шокирани да открият, че жената в този странен любовен триъгълник е 72-годишна жена, майка на две големи деца. Засега жената не е подала молба за развод. Тя признава, че се намира в труден момент, но може би е е време да се отдели от такъв токсичен човек в живота й.  Детективите споделят: „Това не е приказка, завършваща по какъвто и да е начин. Надяваме се обаче, че бъдещето на нашата клиентка ще съдържа повече приказни моменти, отколкото баби“.

Превод: БЛИЦ

This site is protected by wp-copyrightpro.com