Connect with us

За България

Писмо от една майка, която остарява, до нейната дъщеря разчувства всички във Фейсбук: Мое мило момиче, в деня, когато видиш, че аз остарявам, бъди търпелива –

Published

on

Текстът е написан като емоционално съобщение от майка, която се сблъсква с възрастта, до дъщеря й. Мое мило момиче, в деня, когато видиш, че аз остарявам, моля те да бъдеш търпелива, но най-вече да разбереш какво става с майка ти. Ако докато говорим, аз повтарям едно и също за стотен път, не ме прекъсвай поправяйки ме: „каза същото преди минута …“ Само слушай, моля те. Опитай се да си спомниш времето, когато ти беше малка и аз четях една и съща история всяка вечер, докато ти не заспиш.

Когато не искам да се къпя, не ми се сърди и не ме притеснявай. Помниш ли, когато ти беше малко момиченце и аз трябваше да тичам след теб с намирането на милион оправдания, само за да те накарам да влезеш в банята?

Когато видиш колко съм невежа, когато става дума за новите технологии, дай ми време да се науча и не ме гледай с укор … помни, скъпа, аз теб търпеливо те учих как да правиш много неща – как да ядеш правилно, как да се обличаш, как да си връзваш косата и как да се справяш с ежедневието и препятствията, които ти носи живота… деня, когато видиш, че аз остарявам, моля да бъдеш търпелива, но най-вече, опитай да ме разбереш за какво става въпрос.

Ако понякога губя концентрация за това, което говоря, дай ми време да се сетя, ако не мога – не се нервирай, не бъди нетърпелива и арогантна.

Само знай в сърцето си, че най-важното нещо за мен е да бъда тук, до теб. И когато моите стари, уморени крака няма да ме движат бързо, както преди, дай ръката си по същия начин, по който аз ти предлагах моята, когато ти за пръв път проходи.

Когато тези дни дойдат, недей да се чувстваш тъжна… просто бъди с мен, докато дойда до края на живота ми с любов.

Аз винаги ще те ценя и ще бъда благодарна за подареното ти време и щастието, което споделяме заедно. С широка усмивка и огромна любов, която винаги имам за теб, просто искам да ти кажа, обичам те… моя скъпа дъще!

Continue Reading

За България

Зодия Везни е една от най-интересните в зодияка

Published

on

За тях е характерно, че имат логическа мисъл, бизнес нюх и справедлива преценка. Родените под знака на зодия Везни успяват почти винаги да са в баланс, въпреки това често се колебаят в избора си. Везните са сантиментални. Ето какво още не знаете за тях, пише az-jenata.bg.

1. Везните ще простят…, но няма да забравят.

2. Представителите на тази зодия често търсят по-дългосрочни и по-значими взаимоотношения. Също така са готови да чакат, ако смятат, че са открили точния човек.

3. Везните са силни защитници на истината и справедливостта и не се страхуват да се противопоставят на тези, които действат несправедливо.

4. Никога не подценявайте интелигентността на Везните, защото те притежават красив ум.

5. Везните са склонни да бъдат изключително скептични по природа и избират да анализират нещата обективно и да стигнат до собствени заключения, вместо да вярват на чужди приказки.

6. С тях разговорите винаги са дипломатични, с лекота разрешават трудни ситуации и са изключително убеждаващи.

7. Една от отличителните черти на тази зодия е наблюдателността.

8. Везните се стремят да не обръщат внимание на дребните недоразумения. Често успяват да запазят хладнокръвие и да продължат напред, дори в условия на хаос.

9. Могат да бъдат абсурдно убедителни и понякога дори е трудно да им се каже „Не“.

10. Везните са привърженици на действията, особено що се касае до постигането на мечтите им. Не се интересуват от мнението на другите, а действат според желанията си.

Зодия Везни е една от най-интересните в зодияка

11. Родените под този зодиакален знак са изключително очарователни и определено флиртът не им е чужд. Трудно е човек да устои на чара им.

12. За тях е характерно, че винаги мислят няколко крачки преди конкурентите си.

13. В любовта Везните могат да бъдат егоистични и не могат да бъдат с някого, към когото не изпитват силни чувства.

14. Везните предпочитат да изгубят спор, отколкото приятелство.

15. Понякога забравят за собствените си нужди, но това е само, защото се опитват да направят хората край себе си щастливи.

Зодия Везни е една от най-интересните в зодияка

16. Везните са отлични слушатели и добри съветници.

17. Любопитни, родените под тази зодия не спират да изучават света и да измислят креативни идеи.

18. Представителите на силния пол са големи джентълмени и са готови на всичко, за да впечатлят нежния пол.

19. Везните са социални създания и жадуват за стимулиращи разговори.

20. Везните са истински щастливи, когато хората, които обичат се чувстват по този начин.

Continue Reading

За България

Какъв е характерът на жените според месеца им на раждане

Published

on

Много хора вярват, че има връзка между характера на човека и датата му на раждане. Но дали е така наистина?

Според психолозите основните черти на характера на човека се залагат още през първия месец от живота му. Следователно месецът, в който сте се родили, наистина може да повлияе на мирогледа ви и на личностните ви особености. Нека проверим дали е така – намерете месеца си на раждане и прочетете характеристиката!

Жена-януари
Приятелите и колегите ви обичат да са покрай вас, защото вие сте мъдра и търпелива. Вие не само винаги сте готови да дадете полезен съвет, но и позволявате на хората да бъдат с вас. Мъжете лесно се влюбват във вас, защото имате красива душа и стилен външен вид!

Жена-февруари
Вие винаги сте готова да помогнете на някого и умеете да изслушвате хората. Това ви прави невероятно добър приятел! В любовните отношения сте съблазнителна и неотразима. Мъжете се чувстват по-специални покрай вас.

Жена-март
Вие винаги правите незабравимо първо впечатление. Много хора ви смятат за чудесен пример за подражание, тъй като обикновено вие правите всичко правилно. В любовните отношения сте търпелива, мечтателна и мила.

Какъв е характерът на жените според месеца им на раждане

Жена-април
За вас семейството и приятелствата са най-важното в живота. Вие бързо отслабвате, затова ви е лесно да се поддържате в отлична форма. В любовните отношения сте активна и не се страхувате да направите първата крачка.

Жена-май
Интелектът ви винаги е бил над средния! Няма нищо, което да не можете да направите, ако го поискате наистина. Вие сте не само интелигентна дама, но и истинска красавица!

Жена-юни
Вие щедро споделяте с околните своето време, енергията си и парите си. Приятелите ви знаят, че винаги могат да се обърнат към вас в труден момент. Имате не само голямо сърце, но и страхотна външност, която кара мъжете да се обръщат след вас!

Жена-юли
Вашата красота е ослепителна! Личността ви е наистина уникална, защото имате много различни увлечения и хобита. Хората ви обожават заради сърдечността и добрината ви.

Какъв е характерът на жените според месеца им на раждане

Жена-август
Много мъже се влюбват във вас от пръв поглед. Роднините и приятелите често ви търсят за съвет, защото сте много мъдра. Във всеки един конфликт се стараете да бъдете миротворец!

Жена-септември
Няма препятствие, което да не можете да преодолеете! Невероятно силната ви воля ви помага да се борите с изкушенията. Хората уважават възгледите ви за живота, защото вие сте честна и държите на думата си.

Жена-октомври
Във вашата душа има нещо особено, което кара хората да ви имат безгранично доверие. Освен това умеете да предвиждате отрано опасностите. Държите се добре с всички хора, независимо от поведението им.

Жена-ноември
Покрай вас роднините и приятелите винаги се чувстват комфортно. Усмивката ви е способна да огрее цялата стая! За вас истинското приятелство има голямо значение, затова не общувате с хора, които не си държат на думата.

Жена-декември
Вие носите радост на околните, просто бидейки самата себе си! Хората казват, че имате голямо сърце, защото винаги сте готова да протегнете ръка за помощ. Човек лесно може да се сприятели с вас!

Continue Reading

За България

3-те зодии, които ще минат през ада заради любимия си

Published

on

Има хора, които лесно се отказват, когато се появят пречки и трудности.

И такива, които ще минат през 9-те кръга на ада, за да постигнат това, което искат.

Същото е и когато става дума за любов и човешки взаимоотношения, пише Edna.bg. Има хора, които ще се борят за нас до края и въпреки всичко, а има и такива, които няма да имат силата и смелостта да останат верни на избора си.

Днес ще си говорим за първия тип хора, онези, чиято зодия ги обуславя като силни, смели и готови на всичко за хората, които желаят и обичат.

Телец – те са упорити и са големи инати, което веднага ги прави част от онези хора, които знаят не само какво искат, но и ще се борят за него до края. Особено, когато си говорим за любов, за Телеца няма нищо по-важно от това да бъде с човека, който обича и да се старае той да бъде щастлив.

Лъв – те са огнени, емоционални и на моменти доста жертвоготовни, но само ако са сигурни, че човекът отсреща си заслужава усилията. Тогава няма да има земна стихия, която да ги спре и те винаги ще са готови да дадат всичко от себе си, за да запазят любовта жива.

Стрелец – те биха настъпили понякога собственото си его, за да докажат, че някой е най-важният за тях. Обичат нещата винаги да бъдат под техен контрол и когато видят, че нещо им се изплъзва изпадат в паника и превключват в режим борба.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени

За България5 минути ago

Зодия Везни е една от най-интересните в зодияка

За тях е характерно, че имат логическа мисъл, бизнес нюх и справедлива преценка. Родените под знака на зодия Везни успяват...

За България6 минути ago

Какъв е характерът на жените според месеца им на раждане

Много хора вярват, че има връзка между характера на човека и датата му на раждане. Но дали е така наистина?...

За България9 минути ago

3-те зодии, които ще минат през ада заради любимия си

Има хора, които лесно се отказват, когато се появят пречки и трудности. И такива, които ще минат през 9-те кръга...

За България19 минути ago

Стефан нанесе тежък удар на Гала (Снимки)

Стефан Николов нанесе тежък удар на половинката си Гала. Русото изкушение на Нова телевизия остава с пръст в устата, защото...

За България41 минути ago

Миски и учителки спят на поразия с ученици! Учителката Стефани, чака окончателната си присъда

В Америка през последните години с наблюдава доста странна и дори притеснителна тенденция. От Щатите постоянно чуваме за учители или...

За Българияедин час ago

Страхотен психологичен тест. Какво виждате на снимката? Това разкрива много неща за вас

Време е да ви разкрием нещо ново за вас. Един изключителен тест, който ще разкрие доста неща за вашата личност...

За България2 часа ago

Момиченце, родено едва 850 грама, се срещна със спасителите си в Генерал Тошево

Четиримесечната Синем, която през юли се роди преждевременно с тегло от едва 850 грама, гостува на своите спасители – фелдшерите от Спешния...

За България2 часа ago

Още потресаващи разкрития за мистериозната смърт на шефа на КАТ в Казанлък

Лекари от съдебна медицина потвърдиха версията на разследващите, че причина за смъртта на началника на Пътната полиция в Казанлък Тодор...

За България3 часа ago

Шест зодии са родени под щастлива звезда и имат всички шансове за страхотен живот

Всичко в живота ви върви като по вода. Щастливи сте, здрави, успешни обичани. Какво повече му трябва на човек? Това...

За България3 часа ago

Екипи на ВМА и на УМБАЛ „Александровска“ извършиха същински подвиг! Спасиха живота на 31-годишен

Трета трансплантация на черен дроб извършиха в рамките на две седмици специалисти от Военномедицинска академия, съобщиха от пресцентъра на лечебното...

За България4 часа ago

Гордост за БЪЛГАРИЯ! Млада земеделка, достойна за МИС с две висши образования стопанисва над 5500 дка

Биляна Алтънова: „Не знам какво е почивка, понякога ставам в 6, за да прибирам реколтата” ТЯ НЕ Е ЛАУРЕАТ В...

За България5 часа ago

Косата ви алармира месеци по-рано, че ще получите инфаркт! Ето как да разберете дали ви грози опасност –

Когато повечето хора мислят за предупредителните признаци на инфаркт, те постоянно мислят за тези, които са сигнал за незабавно предстоящ...

За България5 часа ago

Истинска бомба в bTV! Петя Дикова съобщи голямата новина в ефир!

Водещата на СООL…T  Петя Дикова чака първото си дете. Тя спонтанно обяви новината в предаването днес и призна, че гостуването...

Advertisement

Актуални

This site is protected by wp-copyrightpro.com