Connect with us

Новинки

Пророчествата на Нострадамус за 2019 година: Земетресения, по-малко болести и

Published

on

Пророчествата на Нострадамус винаги са вълнували определен кръг от хора. Според неговите анализатори той е предсказал редица събития, които са се случили тъй като всеки един негов стих е шифър, а символите трябва да се разгадаят.

В тези закодирани под формата на стихове послания Нострадамус прогнозира бъдещето на света.
Той прогнозира управлението на Наполеон, Втората световна война, възхода на Хитлер, убийството на Джон Ф. Кенеди, кацането на Луната. В едно от неговите закодирани четиристишия пророкът говори за “небе на огън”, “нов град”, “огромна светкавица” и “двама братя, раздирани от хаос”. Много учени заключват, че става въпрос за атаките от 11 септември 2001 г.

Ето прогнозите на Нострадамус за 2019:

2019 ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще плати за постъпките си от миналото.
В Америка (Флорида, Джорджия и Южна Каролина, но и в Тексас) са възможни земетресения и урагани, особено през земните месеци на годината (януари , април, юли и октомври).
Годината 2019 е година на финансов просперитет, но това само ни насърчава да създадем стратегии, които да подобрят ситуацията. Трябва да се работи по-усилено, необходимо е да се изградят нови стратегии, да се избягва поемането на рискове.
От социална гледна точка ще бъдем по-открити пред другите ще общуваме повече и ще разширим кръга от приятелите си много внимателно.

През 2019 г. здравето на хората ще се подобри значително. Ще бъде година на нови открития – година, която ни насърчава да бъдем по-внимателни по всички възможни въпроси, свързани със сърцето и кръвоносната система, стомаха, панкреаса и затова се препоръчва да спазва балансирана диета и релаксиращи дейности.
През 2019 г. някои европейски страни ще се справят с наводнения с извънредна величина – сред страните, които ще пострадат най-много са Унгария, Италия, Чехия, но и Великобритания.

В световен мащаб както европейските страни, така и САЩ ще се занимават с въпроси, свързани не само с дилемата на управлението на имиграцията, но и с увеличения брой терористични атаки.
Повишеният религиозен екстремизъм в Близкия изток и в различни страни и региони по света ще доведе до безредици и войни, които ще накарат много хора да напуснат страната си и да се опитат да намерят убежище в Европа.

Промените в климата ще продължат да оказват влияние върху планетата, а политическите лидери ще постигнат споразумение относно намаляването на емисиите на замърсители на въздуха. “Ще видим, че водата се издига и земята пада под нея”, пророкува пророкът за 2019 г.

Третата световна война ще е между две суперсили и ще продължи 27 години. Смята се, че тя ще започне след смъртта на последния папа (този, който ще управлява след смъртта на папа Бенедикт XVI), който ще бъде убит от антихрист.
Хората ще могат да говорят с животни. Нострадамус твърди, че животните ще бъдат по-близки и по-лоялни към хората, отколкото към ближните си. “Прасетата ще станат братя на човека”, пише пророкът за 2019 г. Някои смятат, че това означава, че хората ще спрат да нараняват животни. Други пък, че технологиите ще се развият дотолкова, че ще ни позволяват да разговаряме с животните.
Медицината ще напредва много. Новите открития ще помогнат за удължаването на живота на хората.

Continue Reading

Новинки

Току-що в парламента се случи немислимото! Поляха с ледения душ милиони българи!

Published

on

С гласовете на ГЕРБ, „Обединени патриоти“ и „Воля“ парламентът отхвърли ветото на президента Румен Радев върху промените в Закона за корпоративното подоходно облагане в частта им за местните данъци и такси.

Със 130 гласа „за“ и 46 „против“ депутатите приеха отново измененията, които предвиждат по-високи данъци за старите автомобили, въвеждане на по-високи данъчни ставки за жилищни имоти в български курорти и отлагане на реформата за таксата върху битовите отпадъци. Против промените, т.е. в подкрепа на ветото гласуваха само от „БСП за България“ и ДПС.

Най-голям обществен интерес предизвика ветото върху промените, свързани с данъка върху колите, в чиято формула от догодина се включва и екокомпонент.

„Състоянието на превозните средства в една страна е проекция на стандарта на живот и показател за съществуващите социални разслоения в нея. Приетите правила ще стоварят данъчната тежест върху гражданите с ниски и средни доходи, както и върху малкия и средния бизнес“. Това се посочваше в мотивите на ветото.

Николай Александров от Обединени патриоти посочи, че мотивите на Радев са чисто политически.

Крум Зарков от БСП заяви „да насърчаваш купуването на нови коли като таксуваш старите е все едно да накажете дете, на което са купили марципан, че няма два шоколада“. Така депутатът от БСП обясни защо партията му ще подкрепи ветото.

Искрен Веселинов от ВМРО заяви, че няма как да подкрепят ветото, защото ще обрекат общините на хаос. Ако се подкрепи ветото върху Закона за корпоративното подоходно облагане, ще се бръкне по-дълбоко в джоба на данъкоплатеца, е на мнение Веселинов.

Ще подкрепим ветото на президента с ясното съзнание, че наложеният данък за стари коли не е справедлив, каза народният представител от ПГ на ДПС Рамадан Аталай. Той даде пример, че в Германия се инвестира в нови чисто технологични автомобили, като се дава до 10 хил.евро на всеки, който си сменя колата с екологично чиста. Според него логиката на ГЕРБ е точно обратната. „С ветото президентът ни обръща внимание още един път да обсъдим законопроекта, ако сме пропуснали нещо, което да е в полза на обществото“, посочи Рамадан Аталай. „Данъчната справедливост е едно много обтегаемо понятие. Справедлив е според мен онзи данък, който данъкоплатецът с желание още на 1 януари отива и застава пред гишетата и иска да плати. Досега такъв данъкоплатец не съм виждал“, обясни депутатът. „Затова сме избрани тук, за да можем да направим данъчна политика, с която обществото осъзнато да отиде да гласува“, заяви още Аталай. „Ако може да ми кажете глобите от магистралите и пътищата, които ги събирате денонощно за какво ги ползвате, за какво ги харчите. Само ще ви припомня, че предишни мандат имаше една дама, която каза, че 100 хил. лв. са дадени за 10 пешеходни пътеки“, коментира депутатът от ДПС.

Георги Гьоков от БСП заяви: „Управляващите декларираха, че са изненадани от мотива на президента за таксата битови отпадъци.Твърдят, че ако се приеме ветото, това означава без подготовка да бъдат натоварени много милиони хора за сметка на бизнеса. Странно звучи това твърдение без подготовка, защото това е отлагане от четири-пет години поне. През това време управлява все ГЕРБ“, каза Гьоков.

Според него протестите са заради липсата на социална справедливост. „Те искат справедливи цени на горивата и отмяна на това несправедливо увеличаване на данъка“, каза Гьоков във връзка с увеличаване на данъка върху старите автомобили.

Веднага ще подкрепя ветото на президента, ако някой каже, че от утре българските граждани ще живеят по-добре, каза лидерът на „Воля“ Веселин Марешки. Според него това е сценично поведение спрямо избирателите. „Няма как да го подкрепим, но ще подкрепим всяко друго предложение, което рязко ще направи така, че българските граждани да живеят по-добре“, заяви още Марешки.

Той посочи, че има идея и освен за тестове за наркотици, политиците да минават и за тестовете на интелигентност, защото не четат.

Радев атакува въвеждането на по-високи данъчни ставки върху имотите в националните курорти, когато те не са основно жилище, не са отдадени под наем и не са регистрирани като места за настаняване. Президентът оспорва също поредното отлагане на реформата при определянето на такса смет, което се оставя за след 2022 г. Промените в Закона за митниците, с които те се превръщат в териториални поделения на Агенция „Митници“, също бяха под обсега на ветото. Предвижда се служителите на митниците да се освободят от работа и след това да се преназначат в новите териториални поделения.

Ветото бе единадесетото за президента, като до момента Народното събрание е подкрепило само едно от тях – върху Закона за приватизация и следприватизационен контрол.

Continue Reading

Новинки

Медицинска сестра предупреждава за нов симптом на грип, който повечето родители никога не са виждали

Published

on

Нормално е случаите на грип да се увеличат през зимата, но 2018-2019 изглежда особено лошо.

Броят на хората, които са хоспитализирани заради грипа, се увеличава, вече има и починали от грип този сезон.

Нормалните симптоми на грипа са добре известни: треска, кашлица, хрема, възпалено гърло и повръщане или диария. Добра идея е да се свържете с лекар, ако подозирате, че е налице грип, дори ако повечето хора са в състояние да преодолеят вируса без сериозни увреждания.

Но сега още един симптом започва да улавя вниманието на хората, създавайки нов страх в един вече груб грипен сезон.

Ето една споделена история на майка, която е медицинска сестра и която забелязва уртикарията /копривна треска/ – червени, сърбящи ръбове – върху кожата на сина си.

Момчето беше иначе здраво, но инстинктите на майката започнаха да сигнализират и тя заведе сина си да го погледне лекар. След направено изследване се оказва, че той е положителен за щама на грип В. Майката е отправила предупреждение в социалната мрежа и някои потребители отговориха, че също са забелязали копривна треска преди случай на грип.

Възможно ли е хората, които не показват нито един от класическите симптоми на грип, поне в началото, да са заразени? Ясно е, че отговорът е „да“. Също така се чудим: какво общо имат обривите с грипа?

Отговорът на това е по-сложен и започва с обяснение на кои обриви какви са. Обикновено хората мислят, че уртикариите се появяват като алергична реакция към храна, лекарство или фактор на околната среда. Те могат да се появят, когато сте заразени поради една и съща причина: това е начинът на вашето тяло да реагира на нещо вредно, което да го атакува.

Те могат да продължат дни, дори седмици. Самите обриви не са технически опасни, но ако се появят, определено трябва да проверите нещата. Това е така, защото в тежки случаи те могат да доведат до подуване на гърлото, затруднено дишане и други сериозни проблеми. Да не говорим за връзката с грип, за която сега трябва да се притесняваме!

Новият симптом и текущото разследване на различните видове грип не са причина за паника. Въпреки това, те са добро напомняне за значението на това, да сте в контакт с Вашия лекар или педиатър, ако грипът – или някакъв необичаен симптом – удари вашия дом.

 

Continue Reading

Новинки

Ексклузивно! Страшна смърт сполетя 18-годишната красавица Ива от Пловдив (СНИМКИ)

Published

on

18-годишната ученичка Ива Ковачева от Пловдив е починала снощи, въпреки борбата на лекарите да я спасят. Красивата девойка е била с тежка черепно-мозъчна травма.

Преди седмица момичето било на купон заедно със свой приятели. Качило се да пуши на прозорец, където и останалите се качвали. Компанията е употребила алкохол.

Ива залитнала и паднала от четвъртия етаж на кооперацията, в която са били. Касае се за нещастен инцидент. В никакъв случай не става въпрос за самоубийство, коментираха пред БЛИЦ разследващи.

Приятел на момичето я е видял, че залита и е скочил от масата и се е опитал да я хване, но за съжаление не е успял.

Историята за нелепата смърт на красивата девойка трогна цял Пловдив. Организира се кампания за набиране на кръв. Много хора откликнаха.

Съучениците на Ива, която е учила в гимназията по туризъм, са в потрес и не могат да повярват на случилото се.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Continue Reading
Advertisement

Най-четени

Новинки3 седмици ago

Току-що в парламента се случи немислимото! Поляха с ледения душ милиони българи!

С гласовете на ГЕРБ, „Обединени патриоти“ и „Воля“ парламентът отхвърли ветото на президента Румен Радев върху промените в Закона за...

Новинки3 седмици ago

Медицинска сестра предупреждава за нов симптом на грип, който повечето родители никога не са виждали

Нормално е случаите на грип да се увеличат през зимата, но 2018-2019 изглежда особено лошо. Броят на хората, които са...

Новинки3 седмици ago

Ексклузивно! Страшна смърт сполетя 18-годишната красавица Ива от Пловдив (СНИМКИ)

18-годишната ученичка Ива Ковачева от Пловдив е починала снощи, въпреки борбата на лекарите да я спасят. Красивата девойка е била...

Новинки3 седмици ago

Извънредно! Специализираната прокуратура и ГДБОП разбиха мощна банда в София и Бургас!

Специализираният наказателен съд определи „Задържане под стража“ на двамата организатори на 5-членна престъпна група за трафик на мигранти през страната,...

Новинки3 седмици ago

РАЗКРИТИЕ: Ударените от ДАНС складове с горива във Враца – на русенската фирма ДМВ, наследили скандалните „Полисан“ и зареждали

Голямата акция на ДАНС, Агенция Митници и НАП, която тече от вторник в данъчни складове край Враца е срещу русенската...

Новинки3 седмици ago

Тролове налазиха страницата на Слави във фейсбук, след вчерашното предаване с Бойко Борисов! Експерт по киберсигурност посочи точно как и кога

Екеспертът и преподавател по киберсигурност Ивайло Петров разкри, за удара на тролове по страницата на Слави във фейсбук. „Това е...

За България3 седмици ago

Ето как „Шоуто на Слави“ резюмира интервюто на Трифонов с премиера Бойко Борисов! (СНИМКИ)

От „Шоуто на Слави“ решиха да направят резюме на снощното интервю на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов, което бе...

Новинки3 седмици ago

Пророчествата на Нострадамус за 2019 година: Земетресения, по-малко болести и

Пророчествата на Нострадамус винаги са вълнували определен кръг от хора. Според неговите анализатори той е предсказал редица събития, които са...

Новинки3 седмици ago

Полицаи чуха тъжен стон от кофа за боклук! Когато отвориха раницата на дъното им спряха сърцата! Не и това

Полицаи, които патрулирали чули странен шум и стонове от препълнена кофа за боклук. Първоначално помислили, че е улично животно, но...

За България4 месеца ago

Касапница в Златни пясъци! Мъж преряза гърлото на млада жена с макетен нож!

Мъж е нападнал 21-годишна жена в курортен комплекс „Златни пясъци“, като й е нанесъл прорезни рани с макетен нож. Това...

За България4 месеца ago

Нови разкрития за красивата 17-годишна ученичка от езиковата гимназия, която изчезна мистериозно!

17-годишната Шебнем Хасан от руенското село Вресово е напуснала дома си без телефон. Това съобщава Gramofona.com, позовавайки се на от...

За България4 месеца ago

Чудовищно: Кървави разкрития за смъртта на родилката Маргарита! (нарушенията са шокиращи)

Здравното министерство излезе с чудовищни разкрития за родилката Маргарита Якимова! Трагедията с родилката Маргарита Якимова (на 38 години), която издъхна в...

За България4 месеца ago

Ново 20: Уволниха Стефан на Гала от “На кафе”! (водещата няма думата – скандални подробности)

След Милен Цветков, Нова ТВ взе “главата” и на Стефан на Гала! Страшна чистка е започнала в Нова ТВ. След...

Advertisement

Актуални

This site is protected by wp-copyrightpro.com