Connect with us

Новинки

Пророчествата на Нострадамус за 2019 година: Земетресения, по-малко болести и

Published

on

Пророчествата на Нострадамус винаги са вълнували определен кръг от хора. Според неговите анализатори той е предсказал редица събития, които са се случили тъй като всеки един негов стих е шифър, а символите трябва да се разгадаят.

В тези закодирани под формата на стихове послания Нострадамус прогнозира бъдещето на света.
Той прогнозира управлението на Наполеон, Втората световна война, възхода на Хитлер, убийството на Джон Ф. Кенеди, кацането на Луната. В едно от неговите закодирани четиристишия пророкът говори за “небе на огън”, “нов град”, “огромна светкавица” и “двама братя, раздирани от хаос”. Много учени заключват, че става въпрос за атаките от 11 септември 2001 г.

Ето прогнозите на Нострадамус за 2019:

2019 ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще плати за постъпките си от миналото.
В Америка (Флорида, Джорджия и Южна Каролина, но и в Тексас) са възможни земетресения и урагани, особено през земните месеци на годината (януари , април, юли и октомври).
Годината 2019 е година на финансов просперитет, но това само ни насърчава да създадем стратегии, които да подобрят ситуацията. Трябва да се работи по-усилено, необходимо е да се изградят нови стратегии, да се избягва поемането на рискове.
От социална гледна точка ще бъдем по-открити пред другите ще общуваме повече и ще разширим кръга от приятелите си много внимателно.

През 2019 г. здравето на хората ще се подобри значително. Ще бъде година на нови открития – година, която ни насърчава да бъдем по-внимателни по всички възможни въпроси, свързани със сърцето и кръвоносната система, стомаха, панкреаса и затова се препоръчва да спазва балансирана диета и релаксиращи дейности.
През 2019 г. някои европейски страни ще се справят с наводнения с извънредна величина – сред страните, които ще пострадат най-много са Унгария, Италия, Чехия, но и Великобритания.

В световен мащаб както европейските страни, така и САЩ ще се занимават с въпроси, свързани не само с дилемата на управлението на имиграцията, но и с увеличения брой терористични атаки.
Повишеният религиозен екстремизъм в Близкия изток и в различни страни и региони по света ще доведе до безредици и войни, които ще накарат много хора да напуснат страната си и да се опитат да намерят убежище в Европа.

Промените в климата ще продължат да оказват влияние върху планетата, а политическите лидери ще постигнат споразумение относно намаляването на емисиите на замърсители на въздуха. “Ще видим, че водата се издига и земята пада под нея”, пророкува пророкът за 2019 г.

Третата световна война ще е между две суперсили и ще продължи 27 години. Смята се, че тя ще започне след смъртта на последния папа (този, който ще управлява след смъртта на папа Бенедикт XVI), който ще бъде убит от антихрист.
Хората ще могат да говорят с животни. Нострадамус твърди, че животните ще бъдат по-близки и по-лоялни към хората, отколкото към ближните си. “Прасетата ще станат братя на човека”, пише пророкът за 2019 г. Някои смятат, че това означава, че хората ще спрат да нараняват животни. Други пък, че технологиите ще се развият дотолкова, че ще ни позволяват да разговаряме с животните.
Медицината ще напредва много. Новите открития ще помогнат за удължаването на живота на хората.

Continue Reading

За България

Брутално убийство на мечка и нейните малки, докато спят зимен сън (Видео)

Published

on

Камера, поставена за изследване на дивата природа в Аляска, засне брутално убийство на мечка и нейните малки, докато спяха зимния сън.

Видеото, публикувано от властите на Аляска по искане на Обществото за хуманното отношение, показва като баща и син, които, мислейки, че никой не ги вижда, приближават бърлогата и стрелят в спящата мечка, докато малките й се скимтят уплашено.

Видео:

След като извадиха мъртвото тяло на мечката, двамата се поздравили с пляскане. „Никой никога няма да го свърже с нас,“ чува се да казва един от тях на видеото.

След като убиха майката, те също застреляли мечетата.

Второ видео показва бруталния дует – Андреа Ренър и сина му Оуен, които се завръщат на местопрестъплението два дни по-късно, за да извадят куршумите от телата на мечетата.

Убиването на мечка с малки е незаконно в тази област. Андрю Ренър за това убийство бе осъден на пет месеца затвор и 20 000 долара глоба. Също така бе конфискувано оръжието и използваното от тях превозно средство. Синът му Овен е условно осъден на общественополезна дейност. Разрешителните им за лов са иззети съответно за 10 и 2 години.

„Хуманно общество“ чрез Twitter предупреждава, че подобна бруталност скоро може да се превърне в нормално явление на Аляска, тъй като администрацията на Тръмп твърди, че иска да намали опазването на дивата природа в националните резервати на Аляска.

Continue Reading

За България

ГРЪМНА СЕГА: Шампионът не издържа след скандала! Андреа в сълзи, България се моли. Кубрат Пулев

Published

on

Дългогодишната приятелка на Кубрат Пулев – Андреа, защити решително боксьора след скандала с целунатата от него репортерка Джени Суши. Певицата заяви, че спортистът страда много след наказанието, което Суши му издейства – отнемане на лиценза му за територията на щата Калифорния.

Според Андреа палавата репортерка е тази, която трябва да бъде съдена.

„Това е много сериозно. Това е неговият живот. Смятам, че случващото се е изключително несправедливо, убива го.

Боксът е неговият живот и наказание като това го смазва. Той е жертвата! Тя трябва да бъде съдена за уронване на престижа. Това е сериозно“, заяви Андреа пред „The Sun“.

Както е известно, заради импулсивната целувка на репортерката Пулев може да бъде осъден и кариерата му да даде заден ход. Според Daily Mail случаят може да отнеме месеци за разрешаване, което би застрашило важните мачове, които му предстоят. Най-вече този срещу Антъни Джошуа за световната титла.

Continue Reading

За България

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: АТЕНТАТ СРЕЩУ ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ БОЙКО БОРИСОВ! ШОКИРАЩИ СНИМКИ!

Published

on

Симпатизант на БСП си купил снайпер и обяви, че ще се жертва, за да убие премиера Бойко Борисов. Сигналът за опасния мъж бе публикуван в Блиц, а ясно се вижда, че на профила на въпросния Теодор Николов той без притеснение е споделил своите намерения. 

Медията призовава всички компетентни служби да проверят сигнала, както и недопустимите призиви, които Николов отправя в социалната мрежа Фейсбук.

Въпросният мъж в последните си публикации подчертава, че е готов да се жервта като застреля министър-председателят Бойко Борисов, а по-страшното е, че има и фенове.

Повече от седмица ужасяващата кампания пък се шири в профила на въпросният Николов, който е бил оператор на протестите през 2013 година.

Освен заплахи към премиера, профила на Теодор Николов изобилства от постове в подкрепа на БСП, както и клипове от партийната телевизия. Въпросният мъж спокойно може да се съревновава дори с някои от членовете на социалистите по това да рекламира идеите на Корнелия Нинова и хората около нея.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени

За България7 дни ago

Брутално убийство на мечка и нейните малки, докато спят зимен сън (Видео)

Камера, поставена за изследване на дивата природа в Аляска, засне брутално убийство на мечка и нейните малки, докато спяха зимния...

За България7 дни ago

ГРЪМНА СЕГА: Шампионът не издържа след скандала! Андреа в сълзи, България се моли. Кубрат Пулев

Дългогодишната приятелка на Кубрат Пулев – Андреа, защити решително боксьора след скандала с целунатата от него репортерка Джени Суши. Певицата...

За България7 дни ago

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: АТЕНТАТ СРЕЩУ ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ БОЙКО БОРИСОВ! ШОКИРАЩИ СНИМКИ!

Симпатизант на БСП си купил снайпер и обяви, че ще се жертва, за да убие премиера Бойко Борисов. Сигналът за...

За България1 седмица ago

Дори 90 на сто от хората дават грешен отговор – Колко клечки има на масата? –

Този път Интернет се забавлява с кибритени клечки, а дори 90 на сто от хората дават грешен отговорна въпроса. Колко...

За България1 седмица ago

Скръбна вест! Почина 39-годишна красива телевизионна водеща

На 39 години почина певицата и тв.-водеща Юлия Началова, съобщават световните медиите. Началова беше приета по спешност в болница на...

За България1 седмица ago

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Беше любимката на народа. Отиде си най-обичаната естрадна певица

На 38-годишна възраст внезапно почина една от най-красивите руски певици – Юлия Началова. Любимката на руската публика, която се изявяваше...

За България1 седмица ago

Жена се озова в интензивното след самозадоволяване! Студентка по медицина се

Колко извратени могат да бъдат любовните ви фантазии? Е, колкото и да са, героинята по-долу, чието име логично не се...

За България1 седмица ago

България се моли за обичаната водеща, с теб сме. Голяма трагедия сполетя Мария Игнатова

Мария Игнатова не може да преодолее раздялата с Димитър Рачков. Блондинката била напълно съсипана от финала на отношенията си с...

За България1 седмица ago

Затвор до шест месеца за Кубрат Пулев?!

Затвор до шест месеца грози Кубрат Пулев според калифорнийските закони, ако бъде повдигнато криминално обвинение срещу него от местната прокуратура...

За България3 месеца ago

Предупредителен знак: Ако нямате полумесец на някой от ноктите си, това е важен сигнал

По външният вид на ноктите можем да кажем много за здравето ни. Напукани нокте, или наличието на бели точки могат...

За България3 месеца ago

Задържаха 32-годишен за изнасилвания на две ненавършили 14-годишна възраст момичета

Задържа 32-годишен за извършени блудствени действия с непълнолетна. От декември 2017 г. до средата на януари 2018 г. в София...

За България3 месеца ago

Алекс рухна в сълзи след това, което видя за покойния си съпруг Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да не губи присъствие на духа, а потвърждение за това бе качването й на сцената само...

За България3 месеца ago

Майката на убитата Дарина след зверското убийство на Калина в Банишора: До кога!!!

Майката на 23-годишната Дарина Министерска, която беше застреляна от бащата на детето си – 26-годишния Викторио Александров в края на октомври м.г.,...

Advertisement

Актуални

This site is protected by wp-copyrightpro.com