Connect with us

За България

Разпространи светкавично СПЕШНО Е! Сърцето ми се къса. След толкова операции Цвети е

Published

on

Източник: helpkarma.com

Моля за помощ всички приятели и добри хора, прекрасно ни съкровище, нашият малък Цвети има спешно нужда от помощ!

На 28 юли Цвети ще навърши 6 годинки, какъв по-хубав подарък от това да му подарим надежда!

Тъжната история на слънчевото ни момченце започна преди малко повече от месец, когато лекарите произнасят страшната диагноза „невробластом” – тумор в надбъбречна жлеза, пише helpkarma.com.

През последния месец Цвети е опериран по спешност и са проведени съпътстващи терапии.

Благодарение на бързите действия на родителите и близките си, както и на адекватната медицинска помощ Цвети се подобрява, но лечението трябва незабавно да продължи.

Линк към кампанията – helpkarma.com/help/cveti

Лечението ще е продължително, а процедурите са скъпи и непосилни за семейството му.

За да се справи с болестта, Цвети се нуждае от спешна, скъпоструваща медицинска помощ.

За съжаление, семейството не е в състояние да осигури нужните финансови средства за провеждане на пълноценно лечение – химиотерапия и трансплантация на стволови клетки.

Към настоящия момент Фондът за лечение на деца към Министерство на здравеопазването все още не се е произнесъл по искането за финансова помощ заявено от родителите на Цвети, а болестта не чака.

Единствената пречка за неговото оздравяване в момента е голямата сума, защото лекарите дават големи надежди и в клиниката, където се лекува казват, че оттам не излизат неизлекувани деца.

Всяко забавяне би могло да влоши допълнително състоянието на Цвети.

Моля всеки един от вас, който има възможност да помогне, за да може той да бяга и лудее редом до нашите деца и прелестната му усмивка да не спира да грее за прекрасните му родители, роднини и приятели!

Цвети е много добро и лъчезарно ангелче. Нека му помогнем, за да може едно прекрасно българско дете отново да е сред нас!

Всеки лев е от полза, нека подарим на Цвети втори шанс!

За контакти с Цвети: helpkarma.com/help/cveti

Continue Reading

За България

5-те зодии, които са НЕВЪЗМОЖНИ за обичане

Published

on

Понякога любовта е доста сложна и никой не може да я разбере. Случвало ли ви се е да се чудите защо с даден човек просто не се получава в и кой от двамата е проблемът.

Всъщност всяка зодия има някои странни черти, които пречат на връзките и, но не ги правят невъзможни разбира се. Има някои зодии, при които те са малко по-проявени, тоест те са по-трудни за обичане. За щастие, ако сте запознати с тях, ще успеете да оправите положението.

Ето ги и зодиите, които са най-трудни за обичане:

Скорпион

Доста хора не могат да ги разберат по необясними причини. Те доста трудно показват чувствата си понякога, но това в никакъв случай не означава, че нямат такива. Те могат да бъдат ту много мили, всеотдайни и грижовни, ту много студени и дори понякога груби. Това ги прави трудни за обичане, защото обикновено са на двата полюса и объркват партньорите си с държание. Те всъщност не го правят умишлено.

Дева

Те винаги премислят нещата до най-последния детайл, който са всички останали е напълно незабележим. Девите никога не биха направили нещо, без да помислят за последствията, което ги прави изключително критични към околните. Ако нещо не им харесва, те веднага започват да го изследват, което често е проблем във връзките им. Представителите на този зодиакален знак са и доста отдръпнати и много трудно показват чувствата си. Определено им трябва доста време, за да се отпуснат пред някого.

Continue Reading

За България

Албена Вулева трупа пачки от зловещ бизнес!

Published

on

Албена Вулева увеличава тарифата за черна магия

Албена Вулева планира да се посвети на бизнеса си. След края на риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“, където водещата на „Сигнално жълто“ завърши шеста, тя е решила да се посвети на бизнеса си с бижута.

Албена все още не може да преглътне факта, че най-голямата й опонентка Никита Джонсън се класира трета в надпреварата за любима риалити звезда на България.

Сега бившата водеща се е заела да развива бизнеса си с бижута. Личната си дизайнерска линия е нарекла „Хаял“, пише „Уикенд“. Бижутата Вулева разпространява онлайн.

Освен бизнеса си, бившата водеща ще продължи да се занимава и с магии. Тя призна във визитката си за „Биг Брадър“, че се занимава с приложна магия и е търсена от всякакви хора, които имат нужда от помощ. Тогава Албена разкри още, че добре й се получават урочасванията и като цяло черната магия й се отдава.

И след риалити формата Вулева няма да спре да се занимава именно с черна магия. Досега тя прибирала по 200-300 лева за „сеанс“, но имала намерение да вдигне тарифата си. Говори се, че Вулева приела исляма не толкова от любов към религията, колкото с користни цели.

От доста време тя се увличала по черните магии, но нямала достъп до този мистериозен свят. Нейните близки й подшушнали, че ако стане мюсюлманка, ще може да изучи отблизо практиките на ходжите и даже да прибира пари от това.

По това време Албена била закъсала с парите и не се бавила много. Тя бързо потърсила какви са възможностите за смяна на религията. Първоначално Вулева се заела с изучаването на Корана. След това Албена навлязла и в по-дълбоката материя – дебрите на черната магия. Бившата водеща се допитала до ходжа, който провел обучение и я въвел в тъмните практики.

Албена Вулева вдига таксите за черна магия сн. Фейсбук

След финала на „Биг Брадър“ Албена станала още по-търсена и решила да вдигне таксата за магии.

Continue Reading

За България

Прокуратурата с извънредно съобщение за смъртта на шефа на КАТ-Казанлък

Published

on

Апелативна прокуратура-Пловдив разпространи нови подробности за смъртта на шефа на КАТ-Казанлък. По повод запитвания от медии ви уведомяваме, че Районна прокуратура-Казанлък ръководи разследване по досъдебно производство за престъпление по чл. 127 ал. 1 от Наказателния кодекс – който, по какъвто и да е начин, подпомогне или  склони другиго към самоубийство и последва такова.

На 14 декември 2018 г., край с. Бузовград, общ. Казанлък, в личния си лек автомобил е бил намерен Т.Н., на 44 г., като е установено, че той е починал от прострелване в слепоочието с огнестрелно оръжие.

В хода на досъдебното производство ще се събират доказателства по установяване на всички факти и обстоятелства по случая.  В момента се извършва оглед на местопроизшествие от следовател  в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура –Стара Загора, като участва и съдебен лекар.

По досъдебното производство предстои назначаване на съдебно-медицинска и балистична експертизи, събиране на гласни и писмени доказателства и други действия за установяване на цялостната фактическа обстановка. На местопроизшествието са Дичо Атанасов, окръжен прокурор на гр. Стара Загора, и Таня Димитрова, районен прокурор на гр. Казанлък.     По-късно криминалисти след извършване на необходимите експертизи доказаха, че полицаят се е самоубил с личното си оръжие. Трупът е бил в личния му автомобил мерцедес, а смъртта е настъпила вследствие огнестрелна рана, съобщи директорът ОД на МВР Стара Загора ст. комисар Георги Хаджиев, който пътува към мястото.   Според някои от първоначалните версии за случая, Тодор Николов е изчезнал заедно и със служебното си оръжие.

Селото е в шок от новината са смъртта му. Кметът Михаил Янушев определи покойния Тодор Николов като добър човек: „Това е наистина голяма трагедия и това, което в момента разбрах, че се е случило. Беше човек харизматичен, който би помогнал на всеки един и е помагал и в същото време беше голям професионалист в своята работа“, заяви той, цитиран от БНР.

По-рано днес директорът на полицията в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев отхвърли версията за  връзка между изчезването на начаника на „Пътна полиция “ и разпитите през седмицата на негов подчинен от сектор „Вътрешна сигурност“: „Колегите от „Вътрешна сигурност“ работиха по документиране на престъпление и провеждане на процесуално-следствени действия за унищожаване и повреждане. Тук не става въпрос за корупционно престъпление или престъпение по служба. Точно поради тази причина не бих искал да правя каквато и да е връзка между двата случая“.

Старши комисар Георги Хаджиев обясни по-рано: „Вчера колегите от РУ Казанлък са обходили абсолютно всички маршрути, за които ние имаме данни евентуално, че могат да бъдат посетени от колегата. Предстои днес да бъдат планирани и допълнително проведени издирвателни мероприятия.

Ще бъдат проверени абсолютно всички камери на входовете и изходите на град Казанлък. Последната информация, която имаме, е един проведен разговор вчера около 16.20 часа. Оттогава и трите телефона, за които ние имаме информация, са изключени. Ще бъдат проверени абсолютно всички маршрути по движението и на неговия автомобил“. Беше сформиран оперативен щаб, който проведе издирвателни действия веднага след подадения от сестрата на Тодор Николов сигнал за изчезването му в сряда.

Липсват служебното оръжие – пистолет „Макаров“ и личният автомобил на Николов. Мобилните му телефони са изключени, заяви директорът на полицията в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев. Днес предстои да бъдат прегледани записите от видеокамери от възлови места в Казанлък и района.

Нямаше данни Николов да е напуснал страната.  Тодор Николов е в системата на МВР повече от 10 години. Няма практика обаче полицаите да преминават през психотестове.

Това се прави само при назначаването им на работа, поясни комисар Хаджиев: „На психопреглед се минава, когато се постъпва на работа в МВР.

Нямаме такива периодични прегледи. Ние имаме психолог в Областната дирекция и когато се налага, не е никакъв проблем психологът да отиде и да беседва. Включително в момента вървят и програми за борене на стреса сред служителите“. Комисар Хаджиев отхвърли версията да има връзка между изчезването на началника на Пътната полиция и разпитите по-рано тази седмица на негов подчинен от сектор „Вътрешна сигурност“.

Дни преди изчезването Тодор Николов е споделил, че има проблеми със сърцето и му предстоят по-сериозни прегледи. Сигналът в полицията за изчезването на Николов е подаден от сестра му. За момента няма данни за престъпление, обясниха източници от МВР.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени

За България51 минути ago

5-те зодии, които са НЕВЪЗМОЖНИ за обичане

Понякога любовта е доста сложна и никой не може да я разбере. Случвало ли ви се е да се чудите...

За България53 минути ago

Албена Вулева трупа пачки от зловещ бизнес!

Албена Вулева увеличава тарифата за черна магия Албена Вулева планира да се посвети на бизнеса си. След края на риалити...

За България54 минути ago

Прокуратурата с извънредно съобщение за смъртта на шефа на КАТ-Казанлък

Апелативна прокуратура-Пловдив разпространи нови подробности за смъртта на шефа на КАТ-Казанлък. По повод запитвания от медии ви уведомяваме, че Районна прокуратура-Казанлък ръководи...

За България55 минути ago

Тези ТРИ зодии трябва да се готвят за голяма любов

Тази седмица три зодии ще се радват на безумна любов.Очаквайте фойерверки – насладете им се. Страстта и любовта се срещат!...

За България59 минути ago

Баща на 2 деца обяснява защо още обича тялото си на съпругата след ражданията

Не са малко тези мъже, които разлюбват половинките си, след като те са им родили едно, две или повече деца....

За Българияедин час ago

Предсмъртното писмо на бившата съпруга на Николай Банев

Страшна е била агонията – не само телесната, но и душевната, на поетесата Дочка Банева – бившата съпруга на арестувания и...

За България2 часа ago

Животът такъв, какъвто е: Изгони собствената си майка на студа и ѝ пожела да пукне на улицата

Тази история се случи преди няколко години, но промени завинаги живота ми. Беше няколко дни преди Коледа. Една вечер реших...

За България2 часа ago

Обрат: Шефът на КАТ – Казанлък бил подтикнат да се самоубие, до тялото са открити много пари

Окръжна прокуратурата Стара Загора работи по версията, че 44-годишният началник на КАТ – Казанлък Тодор Николов е бил подтикнат да се самоубие....

За България3 часа ago

2019 носи големи изненади. Всичко ще се промени за много от нас. Най-тежко ще е за

Разберете какво са ви приготвили звездите през 2019 г.! 2019 година ще трябва да донесе много възможности за положителна промяна в...

За България7 часа ago

Коварството на зодиите – Овенът ненавижда да му отговарят, Близнаците са способни на страшно… –

Какво може да ви извади от кожата за да станете агресивни, зли и раздразнителни? На какво сте способни в лошо...

За България7 часа ago

Дакота е със 7 деца и не може да се справи с кредитите и сметките, когато получава бележка, от която сълзи потичат по бузите му

Дакота Нелсън и неговата съпруга Рейм са родители на 7 деца и живеят нормално, когато един ден тя се строполява на...

Новинки3 седмици ago

Току-що в парламента се случи немислимото! Поляха с ледения душ милиони българи!

С гласовете на ГЕРБ, „Обединени патриоти“ и „Воля“ парламентът отхвърли ветото на президента Румен Радев върху промените в Закона за...

Новинки3 седмици ago

Медицинска сестра предупреждава за нов симптом на грип, който повечето родители никога не са виждали

Нормално е случаите на грип да се увеличат през зимата, но 2018-2019 изглежда особено лошо. Броят на хората, които са...

Advertisement

Актуални

This site is protected by wp-copyrightpro.com