Разтърсваща трагедия в живота на Любо Нейков! Комикът загуби детето си, жена му на косъм от смъртта след трагична

Любо Нейков едва не загубил съпругата си

Българските актьори, които нямат развод зад гърба си, се броят на пръсти. Сред тях е и Любо Нейков. Комикът и съпругата му Гинка са заедно от 20 години.

Запознали се край селска чешма в Червен бряг, откъдето са и двамата.

Тогава Гинка наливала вода в големи кофи. Като истински кавалер, Любо Нейков й предложил да занесе водата до дома й.

В мига, в който настоящата му съпруга вдигнала глава и погледите им се засекли, комикът разбрал, че тя е жената за него. Актьорът описва очите й като изключителни.

Малко след запознанството си с Гинка, той я отвел пред олтара. От първия миг родителите му я приели като свое дете. По професия Гинка е проектант.

Съпругата на Любо Нейков никога не е била ревнива. Не го е ревнувала дори в началото на връзката им, когато всеки ден във ВИТИЗ комикът поздравявал колежките си с целувка.

Но за съжаление щастливият му брак с Гинка е бил помрачен от трагедия, която едва не отнела живота й. Дълго време съпругата на комика не успявала да зачене. По препоръка на приятели те се обърнали към едно от светилата в гинекологията. И чудото се случило – Гинка забременяла.

Но в седмия месец тя изгубила плода и това едва не й коствало живота. Десетилетие след инцидента двойката се страхувала да направи повторен опит за бебе. Но този път Бог бил благосклонен към тях и ги дарил с малката Анна.

Момиченцето вече проявява артистичните заложби на баща си. Отсега малката Анна изявява желание да стане певица, пише „Ретро“.

This site is protected by wp-copyrightpro.com