ЧУДО И ПРИКАЗ! Няма шега, няма измама – тя е в България! Цяло село й се радва…

Няма шега, няма измама – тя е в България! Цяло село й се радва… Атракция е обаче само за жителите на село Левски, Плевенско. Най-надарената британка Шарън Пъркинс се премести в България и вече побърква феновете на огромните гърди, разкри Би Ти Ви.

51-годишната Шарън Пъркинс винаги си е мечтала да прилича на Памела Андерсън. И през 2014 година прави първата си операция, за да сбъдне тази мечта.

Толкова й харесва да е с пищни форми, че се решава и на втора стъпка — напомпва деколтето с 1500 кубика силикон. И въпреки жертвите, които прави, определено е доволна от резултата.

Блондинката успява да изпревари Деби Деламар, която доскоро бе считана за шампионка на Острова с размер 30 КК. За разлика от нея Шарън е с впечатляващите 32 ММ, които са направо легендарни.

Русото изкушение се развело неотдавна с дългогодишния си съпруг и избра да се премести в България. Заедно с приятеля си Карл Хамилтън държат хотел край гара Левски, а освен че забавляват гостите с военни игри и пейнтбол, Шарън сама по себе си е истинска атракция с пищните си форми.

„Писна ни да живеем в Англия. Там вече не можеш да чуеш английска реч. Какво е това?“, ожали се Хамилтън.

Той добави, че Брекзит е добра стъпка, защото Великобритания трябва сама да се грижи за народа си, а не чиновниците от ЕС да определят какво да прави. „Имаше един терорист Кук. Заради чиновниците от ЕС шест години го гледахме. И него в затвора, и семейството му. Защо, какво е това?“, добави той.

Карл смята, че в България е супер, защото сигурността в страната е на високо ниво и няма заплаха от мигранти.

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com